VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Zebra

Nu kom regnet med besked. Skönt på ett sätt men killen är mindre glad över att en hel dags målning försvinner.
Jag har plockat lite, flyttat runt saker för att hitta optimal förvaring i garderob, tvättat, diskat och bytt Neas gardiner.

20130710-132051.jpg
Köpte dessa panelgardiner på Jollyroom för längesen men det var först nu som de hängdes upp. (Bilden är lånad från jollyroom.se) Och gissa om Nea blev glad! ”Titta, titta! Ebra!” Så en stor hit och rummet kändes mer som ett barnrum än baby.

Har även haft en tjej här som tittat på vagnen. Hon gillade den väldigt mycket och skulle höra av sig under dagen. Hon bor här i berga och kul om min ögonsten finns kvar i kommunen så man kanske får se den då och då :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna