VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Smärtsam handling :(

Sket i vilan och tänkte att det var lika bra att få handlingen gjord. Åkte till Ica och gick i min egen takt. Skönt att handla ensam, strosa och plocka på sig utan barnskrik eller suckande kille :) (Nej killen har inte suckat den senaste tiden för han vet att jag behövt hjälp nu under graviditeten men i höst följer han nog inte med lika lätt :) haha )
Iaf så tog det ett tag att plocka på sig allt (men kommer bli såååå smarrigt!) och kände hur en smygande smärta i magen började komma. Tog det lugnt och puttade vagnen sakta men smärtan blev värre. Kändes som riktigt jobbig magknip fast inte inne i magen utan på utsidan av bebis över naveln så att säga. Fick ta pauser i garaget innan jag tillslut kom fram till bilen. Tänkte fråga om någon hade lust att lyfta in påsarna men envis svensk som man är gjorde jag det själv. När jag stod och laddade för att lyfta sista kassen såg jag hur en äldre kvinna vände sig om (för att erbjuda sig). Men så såg hon att jag lyfte den och avbröt sin snälla gest. Gjorde ont att sätta sig i bilen och ont att sitta ihoptryckt :( Tårarna kom men tänkte att det släpper snart och det viktigaste nu är bara att ta sig hem.
Väl hemma hade skrutt precis vaknat från sin vila så killen var inne och kunde bära in varorna. Han åkte även nu och köpte alkoholen till ikväll och lunch till oss :) Vet hur gärna han ville komma så långt som möjligt med målningen idag men även han förstod att jag inte kunde rå för att jag fick ont och måste vila. Nu kom han hem och det är dags för lunch!


Kommentarer


  1. Hoppas du mår bättre efter lite vila <3

    • caroline84 9 juli, 2013 on 22:20 Svara

      Ja det gick över när jag kom hem så förmodligen var det nåt muskulärt. Skönt att det inte fortsatte när jag vilade :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna