VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gravidvecka 37 – 21 dagar kvar!

Bästa myset med familjen i sängen nu på morgonen! Vi fick pussar av skrutt och hon sa ”pappa” flera ggr (på över en månad nu har hon kallat honom för mamma och vi vet inte varför) och mös in sig riktigt ordentligt mellan oss. Tänk att snart är vi fyra som ska ligga här på morgonen och trängas och mysa <3

Tre veckor kvar nu och jag börjar få lite mer krämpor. Är alltid väldigt svullen på morgonen (två klumpar på fötterna som ska ta mig till toaletten) och fingrarna tar ett tag att få igång (be mig inte öppna en burk innan lunch :) ).
Bebis fixerar sig mer och mer och det ilar något grönjävligt ibland! Försöker förklara att den ändå inte ska ner den vägen men den har lagt dövörat till.. Säkert en liten kille som kommer göra livet surt för sin mor : D haha

Just det sorterade barnkläderna i fredags och det var en del :) Men ska jag vara helt ärlig trodde jag att det var mer! Kommer behöva sortera igen sen när vi vet könet för det var en del tjejiga kläder som blir svårt för en liten kille att ha. Det bästa var att strl 50-56 var väldigt neutrala så där ska det bara kompletteras och det kan vi göra efter bebis är här. Läste på Annas blogg (de ska ha sitt andra i samma veva som oss) att hon ville köpa några nya plagg som bebis ska ha när den är här och de låter som en idé. Köpa nåt gulligt till just denna lilla knodd som ett välkommen till världen :)

Dags att ta tag i denna fina dag och gå ner för frukost. Sen är det bara att börja beta av dagens sysslor, en vila ska inplaneras så man har energin till kvällens sällskap :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna