VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lek med kompis

Fick en liten sovmorgon innan killen åkte iväg för att inhandla saker till kommande husmålning. Vid elva hade jag extra kontroll hos Mvc. 130/95, inget protein och nästa kontroll är på torsdag. Skönt att de har koll :)
Vi avlöste varandra ännu en gång och killen åkte ut till Ljusterö för att låna släp och hämta ställning. Under tiden sov Nea vila och hon sov i över två timmar!! Jag hann plocka och fixa på undervåningen i lugn och ro, skönt!! Hon vaknade precis när killen kom hem och C kom över med dottern F för en lekstund :) De badade, lekte jättefint och vi fikade :)

Pasta och fläskfilé i sås till middag och Nea åt med god aptit :) Alltid roligt när hon gillar samma mat som vi :) Killen nattar och jag har soffläge, blir en kväll framför tvn…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna