VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

”Gå och lägg dig”

Killen badade Nea, han gjorde iordning henne för natten och nattade henne. Jag stod utanför och hängde tvätt och det tog lite tid med alla små bebiskläder och strumpor (längtar tills torktumlaren är på plats!). 5 min efter att hon nattats hör jag hur hon går ner från sin säng och går fram till dörren gråtandes. Jag står kvar och hänger tvätten och tänkte då att jag skulle testa nåt nytt. (Jag och killen hade precis pratat om hur duktig hon är med sovrutiner och på att lyssna). Så jag säger till henne (hon är inne i sitt rum bakom stängd dörr och jag står 4 meter bort vid tvätten) ”Nea ska ju sova nu, gå och lägg dig i sängen. Kan du gå och lägga dig i sängen och sova?” Tänkte att det får väl bära eller brista, testa kan man ju alltid göra. Hon slutar gråta, hör en liten snyftning, hur hon går upp i sin säng och det blir tyst. Gick det så lätt?! Behöver jag inte ens gå in till henne längre?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna