VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredagslunk

Nu ligger jag och fogarna i soffan efter en sväng till gungorna med dottern. Hon tog sin röda plastbil upp och jag puttade i backen med sopborsten. Vi såg två sniglar och skulle självklart sjunga Lilla snigel. Vinkade hejdå till sniglarna och efter lite vallning fick jag in henne i fållan (innanför grinden). Skönt att hon fått sin gungning för dagen och jag kan med gott samvete ligga här i soffan och titta på mina Housewifes of Orange County. Följt det genom alla år och alla de olika städerna men Orange är ju originalet :)

Fick även sko och hatthyllan sålda idag. Skönt att bli av med dem! Ikväll blir det hemmagjord nachostallrik för första gången. Blir nog när Nea lagt sig så vi kan ha lite fredagsmys :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna