VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mvc & Ikea – 26 dagar kvar

Blodtrycket var högt (150/100) men inget protein. Hon bokade in mig på en extratid på måndag för att kolla så det inte skenat iväg för mycket till på den bokade tiden på onsdag. Ordinerad vila men ni vet ju hur jag funkar och har jag bestämt mig för nåt så blir det oftast så. Och nu ville jag verkligen ha de där backarna på Ikea så jag kan pyssla med kläderna den sista tiden innan snittet. Faktiskt inget annat jag behöver nu känner jag. Kommer säkert vara en del saker man kommer på men då kan vi ta det efter bebis är här.

Fick med mig killen istället för svägerskan och vi passade på att titta på badrumsinredning inför renoveringen i höst. Kom överens om hur vi vill ha det så nu ska vi mäta och beställa typ.. Han lyckades övertala mig om en tur in på bauhaus och en titt på kakel/klinker vilket resulterade i en trött och svullen tjej. Mat i bilen hem och nu har jag degat i sängen vilket känns behövligt. La precis Nea för en vila för hon sov bara en timme i vagnen på Ikea och har ätit dåligt så orkar inte med en gnällig tjej vid fem. Hon gick och la sig själv i sin säng så hon var nog lite trött :)

Fick precis reda på att en i kompisgänget fått sitt första barn!!! Wohoo grattis C och A!!


Kommentarer


 1. annasvarld 4 juli, 2013 on 23:28 Svara

  Vad härligt att ha en massa fixat innan bebis. Jag har i princip inte fixat med något. Men börjar känna att jag verkligen vill fixa nu!

  Hoppas du vilar lite också för blodtrycket :)
  Kram

  • caroline84 5 juli, 2013 on 08:02 Svara

   Har inte fixat så mycket denna gång utan bara småsaker. Tur att man har allt från förra gången så att säga :)

   Nu blir det bara vila sista tiden och packa bb-väska IFALL bebis får för sig att titta ut innan bestämt datum :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna