VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny vecka ny energi

Var inte uppe en enda gång inatt för toalettbesök så när Nea kom in strax efter sex smet jag upp. Vi låg och drog oss ett tag innan Bolibompa sattes på. Vid åtta gick vi upp för frukost efter att Nea repeterat ”acka” (som betyder macka) ett x antal gånger :) Hon åt bra och sen kom hon på att hon ville ”gung-gung”. Ungen älskar verkligen att gunga men det ska tydligen göras på ”rätt sätt” oxå. Efter mycket gnäll så fick jag gunga henne men hon tröttnar ju ALDRIG! Hon kan verkligen sitta i den där gungan hur länge som helst så jag fick locka med päron hemma och det gick hon med på. Efter lite päron till mellis var det dags att planera förmiddagens projekt. Det blev att rengöra trappen som är utanför ytterdörren och tvättstugan. Killen lyfte den tre meter långa och astunga trätrappan till gräsmattan och jag satte mig i en stol med vattenslangen. Killen skrubbade med sopborste och den lilla diskborsten medan jag sköljde bort skiten :) Efter det blev det ett spontant beslut om äppelträdet. Vi äter inte äpplena (förra sommaren var det djur i varenda äpple) och är inte så insatta i trädgårdsarbete så beslutet blev att ta ner det. Och helt plötsligt kändes baksidan större :) Trädet tog ändå rätt mycket plats och vi håller på att planera inför nästa sommars projekt som är just baksidan. Vi vill helst att grannen ska kapa sitt höga träd så vi får in kvällssolen för sköna sommarkvällar på en ny uteplats. Så till nästa sommar hoppas vi att vi har kommit på hur vi ska fråga och att vi kommit på hur vi ska ha uteplatsen. Trätrall eller plattor och hur mycket gräs vi ska lämna kvar. Man vill ju göra allt nu men jag kan inte hjälpa till i detta skede och budgeten måste finnas oxå :)

Snart kommer killen hem med thaimat. Han har varit och tränat på gymmet, jag har legat i soffan och lyssnat på Sommar i P1 med Jonas Gardell medan Nea sovit sin vila (hon sover fortfarande 1,5 timme nu). En bra start på denna vecka med andra ord :)


Annons

Kommentarer


 1. DeMarkey -..Live your Dreams 1 juli, 2013 on 13:08 Svara

  Låter som en fullspäckad dag. Hoppas du mår bra och att allt går som det ska.

  • caroline84 1 juli, 2013 on 17:07 Svara

   Jag mår bra om än lite mör med foglossningen. Ja fullspäckad dag med ett besök på stranden oxå :)
   Hoppas det går bra på nya jobbet :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna