VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Behövlig egentid

Mötte upp Stina från mammagruppen på middag på Public. Så god mat och samtalsämnena avlöste varandra :) Tre timmar sprang förbi och väl hemma insåg jag baksidan av att sitta ner så lång tid: svullna fötter. Kände det när jag gick därifrån så när jag kom hem frågade jag killen snällt om han kunde massera. Så med nymasserade fötter i högläge ligger jag nu i sängen och känner mig laddad inför kommande vecka. Många som har semester nu så lättare att styra upp playdejts och grillkvällar :( Får se vad det blir för väder, det är ju avgörande om det blir bad och lek ute eller om man får hålla sig inne. Ryktas om poolbad/playdejt i Täby på tisdag om vädret tillåter :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna