VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klumpigt Carro

Höll på att göra en riktig blunder nyss!! Hade ett paket som jag skulle posta (det var en påse som jag skulle tejpa ihop till ett paket) och efter det gick vi för att handla mat. När vi kommer hem ska jag ta upp nycklarna som jag trodde låg i den andra påsen jag hade med mig men inser snabbt att de låg i den jag postat!! Vi snabbar oss tillbaka och min räddning är ju att jag lämnade in det på ICAs post så den ligger inte i en brevlåda utan i deras postsäck! Samma tjej som hjälpte mig att posta var kvar och gissa om jag drog en lättnandes suck när hon hittade det!! Herregud vad rädd jag var att de redan tömt säcken!!
Har ingen extranyckel hos någon och killen hade inte med sig sina så det hade blivit lite av en katastrof om de hunnit skickats iväg..
Jag kan vara lite klumpig/snurrig ibland men detta var nog bland de värsta jag gjort!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna