VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hejdå staten

Åkte in på möte idag med min chef och det slutade med att hon avslutade min provanställning. Kan inte påstå att jag är jätteledsen utan mer tråkigt att inte ha tryggheten att ha en anställning att gå tillbaka till efter mammaledigheten i vår.
Denna tjänst var väl inte mitt drömjobb men det var bra förmåner och låg nära hemmet så det passade bra i livet just då.

Nu ska jag njuta av sommaren och mammalivet innan det är dags att söka jobb till våren. Har fortfarande min anställning kvar på Securitas så ska kolla vad de har att erbjuda men det tar vi sen efter årsskiftet. I höst blir det barn och träning som står på schemat samt ett nytt badrum :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna