VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir en julibebis

Riktigt bra överläkaren som vi hade samtalet med och det verkar som att de redan bestämt innan för att det skulle bli snitt. Moderkakan stod för 80% av beslutet och min egna önskan avgjorde resten. Hon förstod helt och hållet varför jag ville undvika samma sak igen och jag behövde inte argumentera för att övertyga henne. Men som sagt det var moderkakan som var huvudanledningen :)

Fick reda på att det var en mycket duktig överläkare (självaste chefen själv för kejsarsnittsavdelningen) som skulle utföra snittet. Fanns ingen underläkare inbokad (vad hon såg) så vi får en av de mest erfarna som utför ingreppet och det känns ju skönt!

Så tisdagen den 30 juli är det datum vi nu har att se fram emot <3 Kan inte förklara hur skönt det är att ha detta bestämt samtidigt som det känns nervöst inför operationen. Men tanken att slippa smärta mellan benen och att kunna gå på toa som vanligt efteråt känns skönt. Hoppas på snabb läktid och inga komplikationer.


Kommentarer


  1. Vad spännande! Skönt för dig att veta hur det kommer bli. Men vilken nedräkning nu när dagen är spikad, annars är det ju runt 2 veckor innan till 2 veckor efter man spekulerar :)

    • caroline84 26 juni, 2013 on 15:49 Svara

      Ja det blir ju lite tråkigt att inte gå runt och spekulera men å andra sidan så blev jag ju igångsatt med Nea :) Så båda mina förlossning har nu varit ”planerade” och inget klockande med värkar eller slempropp som gått :) Var väl det undermedvetna som tyckte att mitt vardagliga kontrollerande även gjorde sig bra med förlossningar :) Varför chansa liksom? Haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna