VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varning för snorkänsliga

Nea har varit snorig i helgen och man tycker ju att det borde ta slut med snor i den där lilla näsan efter ett tag. Hon har även varit geggig i ögonen men hoppades på att allt det där skulle ge sig och att vi skulle börja veckan friska. Tji fick jag. Har inte tagit tempen men hon känns varm och hon har gegg i ögat :( Men det värsta var nog när jag skulle suga ut lite snor så hon skulle kunna andas bättre. Det slutade aldrig komma och var riktigt tjockt och gult :(

20130624-065521.jpg
Och jag hör hur täppt hon är nu igen :( Vilken start på vår ledighet men å andra sidan är det mulet och vi planerade för en lugn första dag hemma.

Killen önskade sovmorgon så när Nea kom in strax efter sex rullade vi ner och här ligger jag nu i soffan (lite snorig jag med) och Nea lägger pussel, läser bok, pratar nonstop och tittar på Bolibompa.

Typiskt att hon skulle vara sjuk nu då vi ska på samtalet på onsdag (tror jag skrivit torsdag hela tiden men det är på onsdag) och jag missat att hon inte går på dagis längre så vi behövde barnvakt. Min mor är i Norge, svärmor på landet men snälla A i mammagruppen sa att Nea kunde få komma och leka hos dem under tiden. Men nu om hon är krasslig blir det nog att hon får hänga med till Danderyd och förhoppningsvis somna/vara lugn i vagnen. Annars får jag ta samtalet själv och killen får vara med Nea utanför. Det löser sig alltid men typiskt när vi hittat en barnvakt :(

20130624-070811.jpg
Hon gillar sitt lego :) Sätter sig själv och bygger torn :)


Kommentarer


 1. DeMarkey -..Live your Dreams 24 juni, 2013 on 08:06 Svara

  HA ha usch vad äckligt, rolig bild ändå. =)
  Hoppas det är bättre nu. Och att allt löste sig.
  Trevlig måndag

  • caroline84 24 juni, 2013 on 10:15 Svara

   Ja lite äckligt men tänk vad skönt om man kunde göra så på sig själv när man är snorig :)
   Hoppas lilla K mår bättre, såg inte alls roligt ut :( Gör ju så ont i mammahjärtat när de små gör sig illa :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna