VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Stänger ner

Spenderat kvällen i soffan med fötterna i högläge. Känner mig svullen i både fingrar och fötter så om det är lika imorn kanske vi kollar blt. Eller iaf det första jag ska göra på måndag.

Pappa gjorde varma mackor, mamma köpte med sig gotti från affären och på tv var det Kommissarie Banks nya avsnitt. Mysig kväll och nu ploppar jag in öronpropparna då mamma erbjöd sig att ta Nea imornbitti. Natti Natti!


Kommentarer


  1. Petra 23 juni, 2013 on 21:47 Svara

    Vad skönt att se att man inte är ensam som sover med öronproppar. Själv sover jag jämt med både öronproppar och ögonbindel. Det är så skönt att plugga in propparna djupt i öronen när man går och lägger sig och verkligen höra hur de stänger ute alla störande ljud. Jag sover så mycket bättre och djupare när det här helt tyst och mörkt. Öronproppar och ögonbindel fungerar som sömnmedel för mig. När jag har tagit på mig både och somnar jag direkt. Kan verkligen rekommendera alla att testa. Ibland får jag dock lite ont av öronpropparna. Har du något tips på sköna öronproppar?

    • caroline84 24 juni, 2013 on 06:31 Svara

      Vad skönt!! Får oxå ont av propparna, kanske därför jag inte sover med dem så ofta. Men visst är det skönt när man verkligen får sova utan störning, dock måste jag ju upp och kissa så vaknar några gånger iaf :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna