VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

T.R.Ö.T.T

Projekt fixa vagnen för försäljning började igår. Dock är jag inte så rörlig och alla konstiga vinklar och böjningar gör att sammandragningarna kommer. Behövde ta pauser titt som tätt. Tvättat allt iaf :)

Var på Mvc och trycket låg på 140/85 så ok och bebisens puls var uppe i 160 när hon började lyssna. Livlig liten plutt :)

Vid ett åkte vi och åt lunch i centrum, handlade alkoholfritt på systemet och mat på Ica. Ville laga lite nya recept så kvällens val blev broccoli och kasslerpaj.

20130619-133148.jpg
Blev godkänt av killen :)

Nattningen av skrutt tog killen hand om tack och lov. Jag var helt slut och strax efter sju började jag slumra till i soffan. Tog då beslutet att gå och lägga mig så strax innan åtta låg jag i säng! När hände det senast liksom? Vaknade till några gånger och när Nea kom in vid sex imorse kan jag inte direkt säga att jag var utvilad. Tolv timmar i sängen gjorde mig inte piggare men skönt att ha lyssnat på kroppen.

Killen fixade Nea inför dagis, gav henne frukost och innan de gick fick jag en puss <3 Vinkade från köket och hon vinkade glatt tillbaka. Sån skön känsla att veta att hon vill gå till dagis och trivs där! Killen öppnade vår grind och det första hon gör då är att lukta på blomman som står utanför, slår aldrig fel! Undra hur det blir i höst när blomman inte finns där längre? :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna