VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så stolt i hjärtat

Killen skulle iväg på träning så jag tog på mig att lägga skrutt. Efter tandborstningen och byte till pyjamas var det dags att lägga sig i sängen. Dock hade jag inte förberett i hennes rum (dragit ner rullgardinen, stängt fönstret) så var lite rädd att hon ville börja leka eller nåt. Så efter att jag bytt på henne i vår säng smet jag före henne men hon var snabb ner och var strax efter mig. Medan jag drog ner rullgardinen ser jag hur hon kryper upp i sin säng helt själv! Hon lägger sig på mage och borrar ner ansiktet i kudden :) Jag pussar godnatt och går ut. Vad hände med min lilla tjej?

Nu måste jag bara fråga om det är många 1,5 åringar som gör så här? Vi tycker ju att hon är så liten fortfarande men hon verkar fatta så mycket! Ska väl egentligen inte ”klaga” när det är någon positivt men man blir lite förvånad :)

Imorn är det sista dagen för Nea på sitt dagis. Jag tycker nog att det är sorgligare än vad hon gör. Hon är ju för liten för att förstå men jag vet ju hur mycket hon trivs där och det är nog det som smärtar lite för mig. Hon har lärt sig såååå mycket denna termin och vi är så glada över att hon fick denna kanonstart och fina inskolning till förskolevärlden. I höst väntar nya vänner och fröknar och vi håller tummarna för att hon kommer trivas lika bra!


Annons

Kommentarer


 1. Emelie 19 juni, 2013 on 20:39 Svara

  Gulle! Mathilda klättrar också ner i sin säng, hon har börjat säga go’natt också när man går ut ❤ Våra små tjejer är verkligen inga bebisar längre!

  Ses imorgon!

  • caroline84 19 juni, 2013 on 21:27 Svara

   Pluttfia <3 Nej det är väl dags att börja inse att de blir äldre och snart kommer väl det första "- Ni förstår ju ingenting!".. Gah!!

 2. Alvora kryper också ner i sin säng själv och lägger över sig sitt täcke :)

  Innan hon går in i sovrummet går hon en runda och säger godnatt till mig och Bobby <3

  • caroline84 24 juni, 2013 on 06:32 Svara

   Vilka stora tjejer vi har fått! Och snart har vi varsin liten till och då kommer våra små tjejer växa ännu mer i våra ögon :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna