VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndagsmorgon

Gjorde en deal med killen igår om att han skulle ta Nea till dagis idag och jag tar henne imorn. Inte för att jag behöver sovmorgon så men kommer hon in vid halv sex är det skönt att bara kunna sova vidare. När tror ni hon kom in imorse? Jo efter sju!! Hon sov över tolv timmar i sin säng. Å andra sidan så sov hon bara 40 min mitt på dagen igår. Blev lite snabbmys innan de gick upp för frukost och nu har de åkt. Hon var på riktigt bra humör och vinkade glatt hejdå :) Jag ligger och drar mig och tittar på Nyhetsmorgon. Molnigt och vi får väl se vad vi gör idag. Ska försöka lägga ut vagnen på blocket, det får nog vara dagens projekt.

Idag ska jag ringa till Danderyd och boka tid för samtal. Hoppas det finns en tid inom kort så jag slipper dra ut på detta frågetecken om förlossningen..


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna