VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Annons

Jag har ju ett litet (läs stort) kontrollbehov och vill gärna ha det fint och rent, saker ska vara i en viss ordning (inte nödvändigtvis pedantiskt utan mer så jag vet vart det är). Är lite jobbigt nu när man inte kan rör sig utan att få ont. Man kan liksom inte städa en hel dag och känna att det är klart. Men har haft förrådet släpandes i tankarna ett tag. Har ju stått orört hela vintern och våren och får nästan panik när jag tänker på alla spindlar som boat sig därinne. Så gick ut med dammsugaren och tog det som jag såg samt röjde på en del. Flyttade runt de lätta sakerna och sen insåg jag att jag hade två saker till som ska läggas ut på Blocket förutom vagnen.

En jättefin hundbur Lazy Bones XL

 20130617-142422.jpg

och Portis hatthylla och skohylla från Ikea :)

20130617-142401.jpg

Någon som är intresserad? Hundburen säljer jag för 500:- (nypris 749:-) och hyllorna för 100:- styck (nypris 199:- styck).


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna