VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snart lyx i en timme

Nea och mormor ligger och sover en sen vila. Jag ska strax åka iväg till fotbehandlingen :)
Tror ni inte att morgonen fortsatte på det dåliga spåret? Efter frukostirritationen så packar jag in allt i bilen och åker mot Tyresö. Efter några minuter somnade Nea vilket jag hade räknat med. Killen ringer när jag kommit halvvägs och då slår det mig: Jag glömde hans fotbollsväska hemma!! Pissnylle!! Han får lyssna på ännu ett utbrott och jag har inte något annat val än att vänd om och hämta. Jag var så lack på mig själv och tyckte så synd om Mikaela som väntade på mig i Tyresö. Som tur var så hade hon åkt senare och sällskapat med sin svägerska en stund :) Nea sov hela bilresan på 1,5 timme så hon var på sitt bästa humör när vi mötte upp Mikaela för en lunch. En snabbtitt på H&M men de hade inte kvar MAMA avdelningen :( Skjutsade Mikaela till rätt buss och sen styrde vi kosan mot mamma. Här har vi blivit ompysslade och det går verkligen ingen nöd på oss :)
Nej nu åker jag mot Marie och himmelriket för stunden!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna