VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Record på 90-talet

Skjutsade killen till fotbollsmatchen efter hans jobb. Höll tummarna för att vi skulle hinna hem och in innan regnet kom ifatt oss. Och det gjorde vi! Som tur var höll sig skrutt vaken så jag slapp bära in henne. Och hon somnade direkt :)

Ligger nu och tittar på Nineties på svt och året är 1993. Shit vilka låtar och även om jag bara var nio så kommer jag ihåg vissa av dem. Just D, Ace of Base och Björk :) Ska bli roligt att se avsnitten om 97-99, då var det ju disco och musiken tog mycket plats hos mig :) Vattenfestivalens ungdomsdisco var sommarens höjdpunkt!! Man hade radion på och tryckte på record när en bra låt spelades så man fick den inspelad på sitt band. Kommer ni ihåg? Jag var skitdålig på det! Jag missade alltid början på låtarna och glömde bort att stänga av när låten var slut. Men min bästa kompis var grym och hade tålamod att sitta och ”vänta” på låtarna och jag hade turen att gå låna banden när hon lyssnat klart på dem :) haha


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna