VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gick och la sig själv

Hmm jag tycker nästan att denna nattning gick liiiite väl smidig.
Klockan närmade sig halv sju och hon la huvudet på min mage. Jag frågade om hon ville gå och sova och hon svarade ”mmm” och gick till trappan. Klättrade upp själv, följde snällt med in till vårt sovrum, klättrade upp i sängen så jag kunde byta blöja och till pyjamas. Hjälpte mig att flytta fram pallen i badrummet och var duktig och gapade när jag borstade. Hon borstade sista själv och tog sina droppar. Klättrade ner själv och kom efter när jag gick till hennes rum för att dra ner rullgardinen. Bäddade iordning och stängde dörren efter henne. Hon klättrade själv upp i sängen, la sig med rumpan upp i luften, jag pussade på henne, sa godnatt och gick ut. Inte ett knyst har jag hört.

Peppar peppar, tror hon kommer in extra tidigt imorn :) Men då får hon göra det för så här smidiga nattningar vill jag alltid ha!! Behövde inte lyfta och hon gjorde allt utan gnäll. (Snart kommer väl ett inlägg om att hon vaknat och är pigg som en mört eller nåt hahaha)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna