VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Varmt på varmt

Ligger i sängen och har så sjukt ont i ryggen och fogarna. Hur jag än vrider och vänder ilar och smärtar det :( Jag vet ju lite varför (mvc, handlat och lightstädat med killen) så jag får skylla mig själv men ändå. Ligger med fläkten på för att få någon svalka medan värmedyna värmer underifrån :( Ibland gillar jag inte mig själv.. Pucko man är som gör samma misstag om och om igen.. Nej nu blir det faktiskt skärpning för igår vart det för mycket (UL, sommarfest på dagis och Ljusterö på eftermiddagen/kvällen) och idag kunde jag ju som sagt inte heller ligga still. Det är verkligen inte värt att ha så här ont :( Och svårt att komma till ro för en vila (som jag behöver) när det smärtar oxå :(

Härliga bilder från igår! Stor hjälper liten :)

20130612-142419.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna