VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mvc vecka 32+2

Blodtrycket mätte 130/90 så lite i riskzonen. Gått upp två kilo på två veckor vilket bm tyckte var en sund ökning, undrar om jag går upp lika mycket som sist? Tror faktiskt inte det vilket känns skönt. Skillnaden mot förra var ju att jag kunde ”gömma” mig i mycket kläder, koftor osv. Nu är det 25 grader varmt ute och jag har linne och leggings. Man är betydligt mer blottad även om jag gillar att magen syns mer :) Ska bli skönt att gå in i hösten sen och inte behöva känna att man går mot det lättklädda på ett tag. Man har ju ett gäng kilon som ska bort och hoppas verkligen att motivationen till träning klamrar sig fast :)

Iaf så pratade jag och bm om hur vi går vidare nu och då visade det sig att min underbara läkare Margareta hade ringt igår för att höra hur mitt UL gått. Hon ville veta och ha ordentlig koll på mig! Vilken tur jag har, blev alldeles rörd när bm sa det :) Så nu har det skickats en remiss till Danderyd för en förlossningsplanering och det känns bra. Jag får berätta hur jag känner och veta vilka alternativ som finns. Inte många veckor kvar nu tills vi får träffa vår lilla plutt <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna