VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Svullen och plantering

Mamma fyndade en leksak till Nea på loppisen men annars fanns det inte mycket. Tyvärr var det inte så många som ställde upp bord så var rätt glad att jag inte släpade upp en massa saker. Vi åkte istället iväg och köpte blommor och lunch. Vila för Nea och vi tog det lugnt i soffan. När hon vaknat insåg vi att jorden inte skulle räcka och även några extra blommor skulle behövas. Så vi åkte och inhandlade det och klart att Nea skulle åka snålskjuts :)

20130608-181704.jpg

Eftermiddagen har spenderats framför prinsessbröllopet och mamma har planterat blommor åt mig <3 Ville gärna hjälpa till men var så svullen och insåg att jag behövde sitta och vila och lägga fötterna högt. Dessutom så sa mamma åt mig så hade inte så mycket val :)
Blev jättefint men glömde ta kort så får visa er imorn. Nu är det snart dax att lägga en trött liten tjej innan vi ska äta middag och softa i soffan :) Mamma dricker lite vin och jag tänkte öppna mitt alkoholfria bubbel och njuta lite :)


Kommentarer


  1. Vågar knappt säga att jag inte har börjat svullna ännu. Det är inte roligt!

    Fina bilder på Nea!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna