VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Badtjej

Vid halv sju blev vi väckta vilket kändes helt ok ändå. Jag sov väldigt dåligt inatt med magknip, ont i fogarna och mardrömmar :( Men allt det glöms lätt bort när man får spendera en härlig sommardag med sina finingar. Frukost och sen drog dagen igång vid nio. Vi började med att klippa häcken utanför grinden. Killen fortsatte med gräsklippning på allmänheten och vår lilla baksida. Nu kör han finishen med trimmern sen har han jobbat klart för idag :) Nea badar och jag övervakar och solar ben :)

20130607-103234.jpg
Mamma hade köpt ett lekbord på BR som man kan ha vatten i (även sand tydligen) och hon ÄLSKAR det!! Kan verkligen rekommendera det och vi ska köpa hem ett hit oxå. Perfekt liten sysselsättning även om man inte fyller en pool utan hon kan stå och pula lite ändå.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna