VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tänk om

För några dagar sedan läste jag på Martinas blogg om att hon hittat en blogg om en kvinna som förlorat sin dotter i en drunkningsolycka. Rädslan att förlora sitt barn finns ju alltid i bakhuvudet men som tur var tar det inte upp allt för mycket av ens tid. Och jag ville inte läsa om det heller för jag är så känslig nuförtiden.
Men så höll jag på och tittade runt bland lite bloggar på AFF och klickade på ett inlägg. Och då kom jag till den bloggen, tror den heter Älskade Julia. Och jag hade inte hjärta att bara stänga ner utan det minsta jag kunde göra var att visa min medkänsla och läsa lite om den kvinnas sorg och vad hon gått igenom. Tårarna kom på en gång.. Jag tror man rätt så automatiskt tänker hur det skulle vara om det hände en själv.
Att läsa hennes ord och den saknad hon beskriver är helt hjärtskärande. Hon skriver TILL sin dotter och det är där det slår en så hårt. Hon kommer aldrig få träffa sin fina lilla dotter igen. Hur går man vidare efter en sådan förlust?
Det var längesen jag grät så mycket men någonting bär jag med mig från denna tragedi. Ha respekt för vatten och vårda dina nära varje dag, man vet aldrig vad som kan hända.
Nu ska denna hormonella mamman gå och lägga sig. Imorn är det läkarbesök :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna