VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Slut på mysmorgon?

En halvtimme låg hon i sängen sen var de nog lite mycket spring i benen. In på sitt rum och bädda om för dockan (hör hur hon slänger ner dockan i sängen :( ) och sen kommer hon med sin lilla väska. Frågar vad hon har där i men den var tom. Skönt att hon kan roa sig någerlunda själv :) Mitt nästa inköp till hennes rum är ett litet bord och två stolar. Finns mycket på blocket och hoppas ju även på att hitta en växasäng samt en vagn :)

20130531-065347.jpg
Hon gillar sin säng men det behövs en stabilare som håller i några år till :)

20130531-065439.jpg
Mycket ska hinnas med på morgonen såsom att laga mat och ringa viktiga samtal :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna