VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lyckorus

Efter att ha sett bilderna på lilla Sophia och läst lyckan i raderna som Emelie skrivit, känner jag mig alldeles upprymd och längtan blev ännu större (om den nu kan bli det). Är i vecka 31 nu så det är inte så långt kvar (eller jo det är det) men vill bara ha lilla pyret gosandes i famnen.. Åh hoppas att det blir liiite tidigare än vecka 40 (vilket jag tror med tanke på blodtrycket) men inte för tidigt för jag har inte hunnit fixa allt än :)

Sitter hos Mvc nu, har inte tid förrän nio men efter att ha lämnat skrutt efter en smidig morgon så ville jag inte åka hem. Ännu ett stopp och ytterligare i och ur bilen-momenten. Håll tummarna för att det är ett bra blt idag :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna