VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt i veckan

Somnade i soffan strax efter att jag skrivit det förra inlägget. Kvart över tolv väckte killen mig och då hade jag sovit i två timmar! Var nog lite trött :) Var dags för lunch och lite ärenden i centrum så vi testad indiskt och det var helt ok. Jag har inte ätit mycket indiskt i mina dagar och är ju lite mesig när det kommer till stark mat men detta var ok. Gick förbi glassbaren och tog en mjukglass (favorit i repris) och svängde in på H&M för att kolla om linnebyxorna kommit in. Det hade dem inte men de har en annan variant och hon trodde inte att de gör två olika modeller linnebyxor för Mama :( Typiskt…

Killen handlade ett par joggingskor för sitt presentkort och sen blev det fika hemma hos svärmor. Väl hemma så blev det ett litet klädröj på övervåningen och efter 20 min kände jag mig hel slut och då tog jag det ändå lugnt.. Fixade middag och la mig i soffan medan det stod i ugnen. Killen och skrutt åt men jag var inte speciellt hungrig eller sugen när vi väl hade satt oss så a mig i soffan och vilade. Tråkigt att man ska vara så trött och känna sig kraftlös. Imorn jobbar killen och jag har bestämt att det enda jag ska göra är att lämna Nea på dagis, gå på min kontroll på mvc, vila hemma, göra övningarna för bäckenet, hämta Nea och sen underhålla henne lugnt fram tills hon ska sova. Inte anstränga mig alls, tvätt behöver inte tvättas och maten handlades idag. På fredag kommer min mamma efter lunch och även om det tar emot att be om hjälp så måste jag nog sänka min gard och fråga. Oftast orkar jag mest dagen efter att killen börjat jobba och dag två är jag lite mer sliten så det är väl där som jag behöver mest hjälp.

Nej om man skulle ta nånting litet att äta innan jag kryper ner i sängen.. Måste ju dock hålla mig vaken till Greys ikväll!! Spännande sista avsnitt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna