VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godkänd 1,5 åring

12,4 kg och 84 cm lång noterades i skrutts lilla gula bok :) Följer sin kurva jättefint och när det var dags för att rita och bygga klossar var hon med på en gång. Hon visade vart magen, näsan, huvudet och fötterna fanns :) Inget att anmärka på här inte. När sprutan skulle tas i armen så distraherade vi med pekboken och hon sa ”Aj” och gav BVC sköterskan ett argt öga :) Men sen var det inget mer med det :)

Nea är på dagis och vi tar det lugnt med en kopp kaffe i soffan. Har ordnat med den semestern jag hade kvar på Securitas och kommer få ut det i juni. Kommer klirra till rejält då eftersom skatteåterbäringen även kommer :) Bra med en liten buffert inför sommaren och mammaledigheten. Vi har ju lite projekt som kostar pengar i sommar och förhoppningsvis kan jag lägga lite på en vagn oxå. Kanske kan hitta en schysst begagnad Donkey för runt 10 000:-? Har sett några men måste ju vänta in pengarna och övertala killen :)

20130529-100838.jpg
God smoothie imorse :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna