VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En liten guldklimp är här

Igår kväll fick vi i mammagruppen ett sms om att vår vän var på väg in till BB. Hon hade varit öppen 4 cm tidigare under dagen och fått hinnsvepning av bm så vi visste att det kunde dra igång närsom. BF var egentligen om två veckor men tydligen hade den lilla prinsessan bråttom ut så strax innan midnatt tittade hon ut, 2,5 timme efter första värken :) Snacka om att vår vän är gjord för att föda, gick fort med första dottern oxå :)

Här hittar ni hennes blogg

STORT GRATTIS till er lilla tjej!!! Inom kort får man snossa bebis <3


Kommentarer


  1. Emelie 29 maj, 2013 on 13:18 Svara

    Tack! ❤❤ ja Gud vad bråttom våra tjejer haft ut. Denna ggn va vi lite mer bredda som tur va :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna