VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En dag

Nea vaknade strax innan sju idag och kom in till oss pigg och glad. Både jag och killen var trötta och slumrade väl till med henne i mitten. Kollade klockan efter ett tag och då hade den hunnit rinna iväg till halv åtta och Nea ska vara på dagis åtta. Snabbt ner till frukost och medan killen tog den biten så plockade jag fram kläder och packade hennes dagispåse. Killen körde iväg henne och jag började plocka här hemma. Köket, tvätten och sedan en grundlig städning i sovrummen. Skönt att få det gjort samt att Neas leksaker behövde en genomgång så de mjuka har tvättats och de hårda ska diskas imorn. Klarade av förmiddagen sen sa fogarna ifrån och jag hamnade i soffan. Killen tränade och hämtade sen Nea från dagis, hämtade upp mig för en sväng till svärmor för en fika. Blodpudding till middag och sen mys tills klockan slog nattning. Efter 15 minuter hör jag henne från rummet och hon står innanför dörren när jag öppnar. Lite vaggning i famnen (inte allt för lätt när det stramar i magen) och sen la jag ner henne igen. Inte ett ljud än iaf, hoppas hon somnade om.

Skönt att vara tillbaka i lite vardagsrutiner efter en veckas sjukstuga. Min förkylning börjar sakta men säkert att dra sig tillbaka men har en envis täppa i näsan (lite pga graviditeten tror jag). Killen jobbar nu två dagar och jag har ett späckat schema imorn. Efter lämning av skrutt ska jag till MVC och vid lunch är det ultraljud inne vid Odenplan. Denna gång ska de kolla tillväxten och flödet i navelsträngen(?). På måndag ska jag dit igen men då för att kolla moderkakan. Frågade om de inte kunde göra undersökningarna samtidigt men det gick tydligen inte (!). Omständigt för mig att köra bil (fogarna jublar inte direkt av glädje) och de hade ju haft en extratid att erbjuda andra patienter men nej då….. Ja ja skönt att de har koll och ultraljudet på måndag avgör rätt mycket hur förlossningen blir. Ligger den för så blir det planerat snitt, har den flyttat på sig så får vi se vad det blir. Då får jag ta ett snack med min läkare och se hur vi går vidare.

Förresten så har jag inte skrivit så mycket om Benji men kan uppdatera er om att han har det toppen nere i skåneland :) Får fina uppdateringar av Ulla och de verkar trivas ihop hela flocken. Ibland får jag en riktig saknad (typ nu när jag skriver om det) men samtidigt tröstar det att han har det så bra och får göra så mycket mer roligt än vad vi hade haft tid med här. Finaste prinsen ska snart få ett paket skickat med leksaker och gottigotti :)

DSC00944


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna