VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Randigt

Sitter hemma hos mamma och väntar på att hon och Nea ska vakna från sin vila. Mamma har jobbat natt och sov på fm men gick upp när vi kom vid 12 då Nea inte ville fortsätta sova bredvid henne (hon hade somnat i bilen men när jag bar in henne och hon insåg vart hon var gick det INTE att somna om). Så försök till lunch (passade inte lilla damen) och lek men gnället tog över och de la sig i sängen för vila. Hon var envis och jag hörde henne ett bra tag men nu har det varit tyst över en timme iaf :) När de vaknar ska vi åka och titta på syskonvagnar och förhoppningsvis blir jag lite klokare.

Måste tipsa er om en såå skön och snygg tröja från H&M Mama! Har den i både blått och svartrandigt :)

20130516-141816.jpg

Leggingsen är oxå från Mama och kjolen köpte jag för flera år sen på Gina Trico.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna