VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Samma Syskonvagn?

En sån här tråkdag när det regnar och man hinner tänka en del så vill man fixa och dona och få saker och ting klart inför kommande bebis.

Syskonvagn är jag nästan helt på det klara med vad jag vill ha och hittade med rabatterat pris hos Jollyroom 🙂 När jag och Nea var och testade i affär sist så var det två som jag gillade och det var 2ME Los Angeles och Beemoo L.A. Konstigt att de har samma namn och nu när jag tittar på bilderna så är de rätt lika (?). När vi testade så tror jag att jag tyckte det var skillnad men måste testa dem igen och se vilken jag gillade bäst. Det konstiga är att de har samma mått och vikt förutom när de är ihopfällda (!). Skumt.. Nån dom vet hur det ligger till med det?

20130514-102413.jpg

20130514-102423.jpg
Är det ”samma” vagn fast med små detaljskillnader?


Kommentarer


  1. Elin- Barnvagnsblogg 17 maj, 2013 on 08:49 Svara

    Ja, det är samma vagn! Beemoo är Jollyrooms eget märke och de köper in 2Me’s vagnar och säljer dem, det enda som skiljer är färgerna. Du vet att den vagn väger 25 kg? Jag tycker den känns väldigt tung när jag har känt på den. Har du tittat på Basson Duo? Betydligt lättare.

    • caroline84 17 maj, 2013 on 10:01 Svara

      Jag har ju inte känt på den sen i vintras då den inte funnits i affärerna jag varit i 🙁 Tack för kommentaren för det är såna tips jag behöver så jag kan jämföra lite. Ska absolut titta på den andra oxå 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna