VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Testar nåt nytt

Kryssningen var riktigt lyckad och trots att jag gick och la mig i hytten strax efter nio så hade jag så trevligt! God middag, roligt sällskap och bra service :)

Dagen efter åt jag frukostbuffen (killen orkade inte) och sen slog jag och J till på lunchbuffen. Sill, lax, kött, goda grönsaker och till dessert var det paj, brownies och MJUKGLASS! Vi gjorde varsin glass på vägen ut och gissa om vi såg suktande blickar från andra passagerare :) Var till och med en som kom fram och frågade vart vi hade köpt dem. Jag hade lätt kunnat äta upp min men tänkte att killen behövde den mer (bakis och han älskar mjukglass!) och som han sken upp när han fick den :) (Ångrade att jag inte tog två :) )

Väl hemma igen så var vi rätt sega och efter kebab och pizza degades det bara framför tvn. Sov länge imorse (om man jämför med när man brukar gå upp dottern) och Bolibompa slogs på lagom till Disney vid nio trots att skrutt inte var hemma. Fix och trix efter frukost och det största projektet blev att ta bort ena sidan på Neas säng och sätta dit en stödskena.

Mamma skulle komma med Nea på eftermiddagen men när vi går på Ica vid fyra så ringer hon och berättar att bilen pajat och hon står vid karlberg. Vi får åka dit och hämta Nea, pappa kommer dit med farmors bil som min mamma tar (hon ville fortfarande komma hem till oss en sväng och sen skulle hon jobba natt) och pappas polare skjutsar hem honom när bärgaren hämtat bilen.

Thaimiddag, bad och sen väntade nattning i ”nya” sängen med pappa. Hon ville inte gå upp i sängen själv (ville tydligen börja leka med dockan) men när killen la henne så var det utan konstigheter. Och hittills har hon legat utan ljud. Vi kikade in efter en timme och hon låg så fint och sov. Vi tänkte att när jag kissar sista gången innan vi ska sova så öppnar jag hennes dörr lite lite så att hon kan smyga in till oss om hon vill. Ska bli spännande att se hur det går.

Imorn blir hon hemma då hon har haft feber i helgen och tempade 38,4 nu på kvällen med snorig näsa. Blir en lugn dag då killen jobbar men sen är han ledig tis ons och kan ta hand om sina tjejer :)

Nu ska bäckenet, jag och killen lägga oss och kolla reprisen av torsdagens avsnitt av Criminal Minds via kanal 5 play. Myyys…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna