VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Uppdatering

Nu när man är hemma hela dagarna så kommer det ju med stor säkerhet att läggas upp inlägg lite oftare :) Dagarna går långsamt speciellt när man inte är så rörlig. Gav mig på en liten rensning ute, plockade upp det sista av skräpet på framsidan och borstade vid entredörren. Sen tog det stopp. Sophämtning idag och det är vår tur att rengöra kärlen. Var ute vid elva men då hade de inte tömts (?). Höll tummarna för att de inte skulle göra det idag för att det är dagen före röd dag men för tio minuter sen hörde jag sopbilen. Bara att ge sig ut och städa så gott jag kan.

Tänkte installera Sims på datorn men insåg sen att det var ingen idé. Kommer tröttna och min plan blir istället att kolla serier och dokumentärer på de olika kanalernas playsidor. Tips mottages gärna. Just nu visas en dokumentär på svt om drogernas historia och påverkan på samhället. Intressant och man kanske lär sig nåt nytt om världen :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna