VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ny matplats för skrutt

Sen nån vecka tillbaka så har Nea en ny stol vid matbordet. Min farmor hade en gammal som hon tänkte slänga men ville fråga mig först. Den är från 80-90-talet och hon tog den från dagiset hon jobbade på när den skulle slängas där. Perfekt taiming för vi behövde en stol som hon kunde klättra upp för själv (eftersom att jag inte ska lyfta henne mer än nödvändigt) och hon kunde gå upp och ner redan när hon testade den första gångerna :)

20130508-180137.jpg
Och eftersom hon sitter direkt vid bordet nu ville jag ha ett skydd (det första hon gjorde var att banka med gaffeln i bordet och lämna märken). Hittade ett på BigBaby i Häggvik från AddBaby.se. Lätt att torka av och sitter fast med kardborre och tejp så man lätt kan ta bort det om den inte används. Hos oss sitter den där hela tiden men om man ska ha middagsbjudning kanske man vill ta bort det :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna