VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Kväll

Ingen lätt nattning ikväll.. Eller hon har varit mysig hela eftermiddagen, åt mycket och bra till middag och när jag frågade om hon ville gå upp och sova vid halv sju svarade hon ”Ja” :) Hon flyttade själv fram pallen till handfatet, när vi skulle borsta tänderna, och klättrade upp :) När jag tog av henne blöjan så var den en del sand i så det var bara att ställa henne badkaret och duscha henne. Hade tänkt spara på min rygg där och låta killen göra det imorn men men. Efter att hon bäddat ner och plockat upp dockan ur dennes säng x antal ggr så tog jag henne under protest och tog på henne pyjamasen. Mös i vår säng men efter att hon börjat veva med armen (slå med flit) och jag sagt nej och ajaj fick hon lägga sig på en gång. Nu ligger hon och snackar och skrattar hör jag. Man kan ju inte annat än att tycka att det är sött :) Tokunge <3


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna