VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sol

Härligt väder, härligt humör! Planen idag var att komma iväg vid nio och vara på castingen strax halv tio tio. Blev ju soppa av det kan jag säga. Massor av köer och självklart så skulle dem spränga så där fick vi stå och vänta i tio minuter. Men tillslut kom vi fram och det var över en timmes väntetid men vi tog en liten promenad och åt lunch. När vi kom tillbaka behövde vi bara vänta i 10 minuter sen var det vår tur. Nea var hur duktig som helst och bjöd på en massa tokigheter och skratt :)

Hon somnade i bilen på väg till mormor och vilar nu i vagnen ute på altan. Jag ligger i soffan och vilar ryggen och fogarna. Blir nog en promenad sen i det härliga vädret. Det gäller att passa på :)


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna