VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vaknar som ett vrak

Känns som att jag blivit överkörd av en bil, som att jag var ute och festade igår :( Ryggen och kroppen värker och huvudet dunkar.. Om det hade varit sant hade jag säkert legat med ett stort smile på läpparna och tänkt fan vad roligt vi hade igår! Men med tanke på att kvällen igår bara spenderades i sängen och soffan så blir jag lite bekymrad. Hoppas att sjukgymnastiken hjälper och att blt går ner så jag slipper ha ont och kan njuta av den sista tiden innan bebis kommer.
Killen och skrutt sitter nere i köket och äter frukost. Kanske det som behövs gör att starta igång denna sega kropp?


Kommentarer


  1. Emelie 5 maj, 2013 on 10:27 Svara

    Massa kramar till dig! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna