VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjukskriven 100%

Det var väl vad vi trodde det skulle bli men det blev en liten tvist iaf. Hon lyssnade på bebis (156 slag), kände på bäckenet (AJ!!), ryggen (Ohhh!) och sen skulle blodtrycket mätas på hennes maskin. 160/100!! ”Nej det gör vi om”, sa hon. 148/95! ”Jag tar in din bm som brukar ta ditt blt så får vi höra vad hon säger”. 150/90 så det var inget snack om sjukskrivning :( Vila och sjukgymnastik samt tätare kontroller fram till 9 juni börjar vi med.
Hon tyckte även att UL för moderkakan i vecka 34 var för sent så hon skulle se till att jag kom dit i vecka 32 istället. Annars skulle vi ju inte hinna prata om förlossningen och planera den. Och angående att åka på kryssning till Mariehamn nästa fredag tyckte hon väl inte lät som den bästa iden :( Ahh mycket i huvudet just nu kan jag lova!

Lunch och vila innan mamma kommer förbi och vi hämtar Nea på dagis :)
Längesen jag la upp en magbild så slänger in en :)

20130502-122259.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna