VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Äntligen helg

Känner mig som en stor valross som vaggar mig fram, som en stor böld i arslet på jobbet och hemma en gnällkärring. Det enda som stämmer är egentligen det första men har snackat med chefen och vi får snacka ihop oss på måndagsmötet. Jag kan inte ut och åka på turerna som är typ 80% av min tjänst. Det finns ingen innetjänst så läkarbesöket på torsdag blir intressant. Blir det sjukskrivning? Jobba 25-50 %?

Har en del sammandragningar, svullnad har börjat komma krypande och flimmer framför ögonen ibland (men vet inte om det är för att min styrka på linserna är för svag. Nån som vet?). Foglossningen är jobbig och jag måste bli bättre på att ta Alvedon.

Imorn var planen att ta sig till Tyresö och hälsa på medan killen jobbar. Dock överraskade Nea oss vid läggning med en kasadspya som innehöll HELA dagens matintag :( Hon somnade utan problem efter dusch och tandborstning. Får se vad morgondagen visar.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna