VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påskledigt

Skönt med långhelg och på det så skiner solen! Jobbat sent i veckan och i torsdags när planen (från början var att sluta vid lunch och träffa mammagruppen) sket sig och jag var hemma vid 22 så känns denna 4 dagars ledighet väldigt behövlig. Tråkigt att killen jobbar lör-mån men igår hann vi ut till Ljusterö och hälsade på. Kusinerna lekte fint med varandra och så blev det grillpremiär för oss :)

Idag väcktes jag av skrutt strax efter sex och det gick inte att somna om bredvid mig i sängen. Kvart över sju satt vi nere i köket och åt frukost :) Nea åt mackor medan jag fick ett städryck :) Efter frukost och dammsugning duschade vi och gjorde oss redo för resan till Tyresö. Traditionellt påskfirande med min familj + min farmor och morfar.
Nea skötte sig hela resan som började med promenad till roslagståget. 40 min tar det till östra men med lite majskrokar gick det :)

20130330-123419.jpg

Sen röda linjen till gamla stan, byte till gröna och avstigning gullmarsplan. Vi hann med en buss på en gång och blev sen upphämtade i Tyresö för sista färden till mina föräldrar. Tur att de fått en bilbarnstol till sin bil, underlättar när man kommer på besök :)
Efter en massa pussar och lunch i magen så sover hon nu sin vila. Men hon ville inte somna i spjälsängen utan jag fick lägga mig med henne i sängen i gästrummet :) Hon somnade på fem minuter :)

20130330-123355.jpg

Nu smiter jag upp ur sängen och äter påsklunch med de andra :)

Glad påsk på er!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna