VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Ögoninflammation?

Sov dåligt inatt med mardrömmar och svårt att somna om vid fyra.. Typiskt.. En bra morgon blev det iaf och lämnade Nea strax efter sju. Hon fick sätta sig vid frukostbordet och där vinkade hon glatt hejdå till mig i väntan på sin macka :)

Jag kom till jobbet efter mer eller mindre två veckors frånvaro. Tungt att komma igång men skönt att komma ut och knata och njuta av solen. Vid två började jag samla ihop mig för att åka tillbaka till kontoret och sen vidare till dagis. Då har jag ett gäng missade samtal samt ett sms från killen ”Jag tar vabben..” Tydligen har Nea varit geggig i ögat och eftersom det gått ögoninflammation på avdelningen ringde dem. Killen löste det med att farmor fick hämta (hon bor nära men en vagn hade ju inte varit fel) och sen kom killen dit. Det är desto längre hem till oss (jag hade ju bilen) och killen hade lite kramp i armen efter att ha burit henne mestadels :) Hem kom dem men inget mer gegg i ögat. För säkerhetsskull blir de hemma imorn vilket innebär att jag kan jobba länge imorn me! Yeh! Så en bra start på comebacken idag med en 10,5 timmars dag och det blir jobb på torsdag oxå. Måste ta igen allt jag kan och sen väntar ju fyra dagars ledighet så det är bara att köra!!

Ligger nedbäddad i sängen sedan en timme tillbaka och tittar på Familjen Annorlunda :) Underbart att titta på kaos och kärlek :) Snart kommer jag somna, hoppas på en mardrömsfri natt :)


Annons

Kommentarer


 1. Erika H 2 juli, 2013 on 20:12 Svara

  Hoppas att det ordnade sig med Nea och ögoninflammationen! Min dotter har också fått det, båda ögonen igenmurade med var. Trist, men det går ju över som tur är. :-) Allt gott! kram

  • caroline84 2 juli, 2013 on 21:56 Svara

   Jadå det blev aldrig riktigt så illa som jag trodde men långdraget..

 2. Erika H 23 juli, 2013 on 20:40 Svara

  Va bra! :) Ja, så var det för min dotter med, kändes som att det inte riktigt bröt ut (fullt ut) utan att det på gick (ögoninflammationen alltså) med låg intensitet under långtid. Känns som om det hade varit bätter att få det överstökat snabbt. :) Sen var det lite fram och tillbaka på dagis, det verkar inte vara någon samsyn om vad som egentligen gäller (http://www.ogoninflammation.se/barn/dagis/), men som sagt till slut går det över och då spelar det ju ingen större roll längre. Inte förens nästa ögoninflammation iaf. :) /Erika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna