VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snart helt 100

Igår var dagen att avgöra om jag skulle gå till jobbet idag eller ta en till dag och bli helt frisk på. Det blir en till dag hemma för att få bort det sista, vill inte chansa och få bakslag som sagt.

Det var en mysig dag med en sväng till centrum för inhandling av ingredienser till lunchen med mina föräldrar och byte av kläder till Nea. Hem för att hacka upp allt till tacosen och vila för skrutt. Ett härligt besök med mycket spex från lilla damen och mormor fick en låååååång kram när dem skulle gå <3 Skönt att se att hon har en sån fin relation till sin mormor och morfar. Hon ville krama på morfar oxå men han var förkyld så det fick bli slängpussar.

En slappsöndag blev det sen när de åkt med soffhäng och lite efterrätt till kvällens program. Nea hjälpte mig att vispa grädden till chokladmoussen (är så sjukt sötsugen nuförtiden), hon kommer bli en duktig hjälpreda i köket i framtiden :)

20130325-071929.jpg

Mästarnas mästare och sen partaj, en bra avslutning på denna söndag. Det plus att jag vann över killen på Quizbattle flera gånger :) Carolinegrodan heter jag om någon vill utmana :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna