VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bihåleinflammation?

Igår efter läkarbesöket började jag känna lite smärta i övertandraden på vänster sida men tänkte att det var nåt jag ätit som fastnat mellan tänderna. Började få mer ont i huvudet och på kindbenet under ögat och är lite öm när man trycker där. Fick en tanke på att det har med förkylningen att göra och googlade nu imorse. På bihåleinflammation så stod det:

”Bihåleinflammation är en inflammation i ett eller flera av de luftfyllda hålrummen, bihålorna, innanför ansiktet. Du kan få värk i kinderna, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken. Bihåleinflammation går oftast över av sig själv. När en förkylning inte ger med sig inom tio dagar bör du kontakta vårdcentralen.”

”Graviditet – Bihåleinflammation uppstår lättare under graviditeten eftersom luftvägarnas slemhinnor då har lätt för att svullna.”

Precis så som jag känner…. Hoppas hoppas att det inte är det och nu ska det sprayas med koksaltlösning och snytas ut ordentligt. Min mamma hade det för inte allt för inte sen om jag inte missminner mig så ska fråga henne om tips. Pratade med svärmor också och hon var på samma bana med koksaltlösning och snyta ut ordentligt. Orkar inte gå med denna ständiga smärta och orklöshet, vill hitta på saker och vara frisk.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna