VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Segt

Trött på att ha ont i kroppen, på att vara tung i huvudet, på att hosta och snora :( Fick sova inatt men morgonen bjöd på rosslig hosta och en genomtäppt näsa :( Kanske började jobba för tidigt, kanske inte var helt frisk i måndags. Blir hemma idag och hoppas på att det går över. Vill och behöver verkligen jobba!! Konstigt att man kan känna sånt sug efter sitt jobb, tyder på att man trivs eller?

Nea hade sprungit rakt in på dagis idag (killen hade tur som hann sno en puss). Hon hade gjort likadant igår och det visar ju verkligen att hon saknat sina kompisar och fröknar :) Hon gillar sitt dagis och det är väldigt skönt att se och höra hur hon är där :) Glad, sover och äter bra, vad mer kan man önska sig?


Kommentarer


  1. Emelie 20 mars, 2013 on 10:24 Svara

    Det tar längre tid att bli frisk när man är gravid också, immunförsvaret är så fokuserat på bebisen. Krya på dig vännen! ❤

    • caroline84 20 mars, 2013 on 11:12 Svara

      Misstänkte att det var nåt sånt :( Ja nu är det krya på som gäller, även för er lilla skrutt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna