VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tillbaka

Fy fan för att vara sjuk! Fast det som nästan är värre är ju när man är mittemellan och inte får göra nåt trots att man är så rastlös :( Är inte helt frisk än, hostar och snorar fortfarande, men jobbade igår och på väg till jobbet nu. Och jag har fått sova inatt! Fick sova helt ok förra natten oxå men inatt slapp jag hostattacker :) Vilken lycka :) Känner mig som en helt ny människa :)

Och på detta så har mina föräldrar kommit hem från Thailand :) Jag och Nea åkte in till centralen och mötte upp dem i söndags utan att de visste nåt :) De trodde vi låg hemma sjuka och ja jag hade ju spätt på lite för henne att vi fortfarande var dåliga. Vi var mer rastlösa än dåliga så att säga och vi ville verkligen överraska dem. Och överraskade blev dem!! Nea bjöd på sitt bästa humör och pusskalaset var igång :)

Hon fick en massa och nu menar jag en MASSA kläder från både Lanta och Bangkok :) Herregud vad mycket man kan köpa till dem små och helt sjukt vad mycket Mimmi-kläder dem hade hittat. Hade hintat om nåt plagg men de körde all in på det :) Hoppas nästa bebis oxå är en tjej så de kan användas en gång till nästa sommar :) hahaha

Idag ska Nea tillbaka till dagis efter en vecka hemma.. Hon mår mycket bättre och igår var en krya-på-det-sista-dag hemma med pappa.
Tillbaka till vardagen :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna