VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bakslag :(

Var på jobbet vid sju och kände att denna dag ute på fältet skulle bli bra. Knacka dörr och beta av adresser, skönt att komma igång efter förra veckans sjukdomar. Började känna av huvudvärk strax innan lunch och trots mellanmål och vatten ville den inte ge med sig. Började känna mig mer och mer mör i kroppen så bestämde mig för att äta en rejäl lunch och mätta det onda. Funkade inte och vid två åkte jag tillbaka till kontoret. Hann fixa det sista innan killen och dottern kom och hämtade mig. Guld värt kan jag lova för jag hade inte orkat åka tåget…

Så nu ligger jag nedbäddad i sängen och väntar på att middagen ska bli klar. Nea springer omkring där nere i sina nya sandaler från Thailand som piper när hon tar steg :) Kommer ta bort den lilla ventilen för tysta sandaler till sommaren men just nu tycker hon att det är roligt så då får det pipa :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna