VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så illa till mods

Jag såg ett inslag på TV4 nyheterna nu i veckan om ett övergrepp i Indien som hade filmats. Det var en massa män som släpade runt på en medvetslös kvinna. De hade blurrat allt men man fick ändå se hur hon behandlades och hur de var på henne. Jag kunde inte titta, började gråta och blev spyfärdig. Det var bland det värsta jag har sett!
Ett ämne som berör mig så djupt att jag nästan har svårt att skriva om det är sexuellt utnyttjande av alla dess slag. (Vill tillägga med att säga att jag själv aldrig har blivit utsatt).

Ni vet när man ser det på film så vet man att det inte är på riktigt. Vissa gånger har dock även de påverkat mig. Som filmen om Tina Turners liv ”Whats love got to do with it” med Angela Bassett. Finns riktigt hemska scener i den som har fastnat på näthinnan men långt inne vet jag ju att de inte är på riktigt.

Men så när man såg det här inslaget om den indiska kvinnan så blev jag så jävla arg. Killen satt bredvid och även han reagerade och undrade vad det var för jävla idioter. Man har så svårt att förstå hur dessa monster tänker! Riktigt äcklad och förbannad var jag tvungen att sansa mig. Hoppas att de får sitt straff på ett eller annat sätt. Ingen ska behöva bli behandlad på detta sätt oavsett på vilken nivå det är! Känner man sig utnyttjad ska man prata med någon/anmäla det.

Det som får mig att tro på vårt samhälle är att det är en sån liten procent som består av dessa monster och tillsammans kan se till att minska det! Våga säga ifrån, våga ställa upp för varandra och våga anmäla!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna